Sir Edmond Gin


Sir Edmond er en spændende gin direkte fra Holland, produceret af Herman Jansen som er et familieejede destilleri, der ligger i Schiedam, Holland, og har produceret spiritus siden 1777. Sir Edmond-navnet kommer fra deres maskot; Flamingoen Sir Edmond. Den er afbillede på flasken og er verdens første vanilje-influerede gin.

Man fik inspirationen til at bruge vanilje fra Mr. Edmond Albius, en mand, der kunne lide at gøre det anderledes. En oprørsk ånd, der ikke bare tænkte uden for boksen, men helt fjernede boksen. En usædvanlig karakter, der ensidigt ændrede fremtiden for vanilje.

Man har samlet de fineste botanicals,  der er udvalgt med det ene formål at støtte vaniljen, der giver den oprørske ånd ,sin usædvanlige karakter.  Ginen kommer gennem en præcis destillationsproces, der involverer enebær, angelica rod, ingefær, kardemomme og kanel. Dette destillat bliver derefter influerede med Bourbon vanilje i et par uger, hvilket resulterer i Sir Edmond Gins smagsskiftende smag.

Til en blindsmagning tog ginnen overraskende dommerne til Spirits Business Awards 2017 med storm. Sir Edmond blev tildelt med en Master Medal.

BOTANICALS

Botanicals er omhyggeligt udvalgt for at skabe en unik og delikat formel

VANILJE
KANEL
KARDEMOMME
INGEFÆR
ENEBÆR
ANGELICA ROD