SABATINI GIN


En passion for Toscana og en passion for god gin! Sådan indleder Sabatini familien deres historie om Sabatini Gin, der produceres i det dejlige Toscana i Italien.
Sabatini Gin er ikke kun et produkt af høj kvalitet, men det er også resultatet af et perfekt ægteskab mellem smag, aroma, charme og historie, som Sabatini familie, har konstrueret og bygget med passion og professionalisme. Trods alt er Sabatini Gin intet mindre end en ny episode af den vigtige historiske og kulturelle bånd mellem Toscana til England.

Sabatini familien har dybe rødder i at producere vin og spiritus i Italien, og valgte derfor i 2015 at føje gin til deres ekspertise. Sabatini Gin har allerede høstet meget ros, da den er speciel i forhold til mange andre gins, da den er en autentisk afspejling af de smagsnuancer som netop er kendetegnet for området Toscana.

I samarbejde med ginekspert Charles Maxwell, er destilleringen og udvikling af Sabatini gin nemlig blevet til. De lokale tunger mener at de bedste enebær i verden kommer fra Toscana.

Derfor er basen for denne gin enormt velsmagende. Alle ingredienser er typisk Toscanske og høstet på Sabatini familiens ejendom nær Cortona.

BOTANICALS

Typisk Toscanske og høstet på Sabatini familiens ejendom.

SALVIE
FENNIKEL
LAVENDEL
citron verbena
CITRONVERBENA
TIMIAN
IRIS
KORRIANDER
OLIVEN BLADE