KURO


Craig Fell & John Thomson, grundlæggerne af KURO Gin, har været gode venner i over et årti. Craig er grafisk designer, der havde fornøjelsen, af at arbejdede med andre gin mærker og udvikle deres image og flaske design. De to venner talte altid om at bringe deres egen gin til markedet.

I slutningen af ​​2016 begyndte de at eksperimentere. Som kreative designere i deres daglige job var det vigtigt, at de havde en solid begrundelse for, hvorfor de var på denne rejse. Af denne grund blev projektet standset efter et par måneder.

Et par måneder efter de havde stoppet projektet, var Craig & John på skiferie i Hakuba. Stifterne blev inspireret efter den skitur til Japan, hvorfra de kom hjem med et ønske om at komme oplevelsen af de japanske alper på flaske. Det blev til Kuro. Kuro betyder kul/sort på japansk og ginnen er da også baseret på japanske toner.

Siden lanceringen af KURO har de været heldige nok til at vinde en række internationale priser, herunder en prestigefyldt Gold Outstanding på IWSC Awards i 2018.

BOTANICALS

Essensen af de japanske alper.

BAMBUS
GRAN
MUSKAT
APPELSIN
KANEL
KVAN
LAKRIDS
CITRON

GIN & TONICS OPSKRIFTER