Ferdinand's Saar


Gin produceret på riesling druer

Ferdinand’s Saar er et partnerskab mellem Master Distiller Andreas Vallendar hos Avadis Distillery, og ønolog og medejer af vingården Forstmeister Geltz-Zilliken, Dorothee Zilliken. Sammen har de skabt et stilsikkert, eksklusivt og nyskabende produkt.

Ferdinand’s Saar er produceret af Master Distiller Andreas Vallendar hos Avadis Distillery i Wincheringen, hvor Vallendarfamilien har lavet spiritus siden 1824. Men det er ingenting i forhold til Dorothee Zilliken, hvis familie har dyrket vin siden 1724. Der er med andre ord flere hundrede års erfaringen bag Ferdinand’s Saar

BOTANICALS

prunus persica
PRUNUS PERSICA
CITRON
APPELSIN
kaffirlime
BERGAMOT
KORIANDERFRØ
ANGELICA ROD
citron verbena
CITRON VERBENA
Riesling druer
RIESLING DRUER

Ferdinand’s Saar Dry Gin

Ferdinands Saar Dry Gin er virkelig en utrolig oplevelse. Dejlig på smag og tilbyder alle ginentusiaster i  blandt os et produkt, som vi kan lege med, eksperimentere med og vær stolt over at have i vores ginsamling.

34 regionale botanicals, som timian, sloe og hyben. Ferdinands Saar Dry Gin bliver pot destilleret, hvor spiritusen fremstilles af en blanding af hvede, rug og spelt tilsat Riesling-vin.

Aromaer af fyr og enebær, skarp lavendel, citrongræs, citron marengs, vanilje og koriander. En fantastisk, floral kompleksitet.

Ferdinands Saar Dry Gin
Ferdinand’s Saar Dry Gin Goldcap