Bonpland


Eksotiske smage møder tysk håndværk

Eksotiske smagsoplevelser fra Caribien mødes med tysk håndværk og højkvalitets vinfade. Bonpland Rom kombinerer unikke romdestillater fra den nye verden med traditionen i den gamle verden. Se frem til udvalgte rom med en kærlighed til naturen.

Bonpland Rum Blanc

Denne blanding fra Jamaica, Trinidad, Barbados, Guyana, Fransk Vestindien og Java modnes i mange år på disse forskellige øer, inden den får sin endelige finish i en dobbelt aldringsproces på Mosel. Udvalgt Rhum Agricole fra Fransk Vestindien og et strejf Batavia Arrak fra Indonesien giver denne blanding en speciel prægning.

Bondpland Blanc modnes i Chardonnay Barrique fade fra VDP vinmarkedet Bernhard Huber i Baden for at give den sin unikke frugttsmag og buttery karakter. Aromaer af vanille, tørret stenfrugt og appelsin giver det sin elegante lethed. Det har en mild og glat finish.

Bonpland Rum Rouge

Denne fyldige blanding fra Trinidad, Jamaica, Guyana, Guatemala og Nicaragua får sin overdådige aroma efter udløb i Pinot Noir barrique fade fra VDP vingården – Friedrich Becker fra Pfalz. Træ og tanniner er perfekt integreret med en tør finish på ganen.

Aroma af chokolade, rosiner og røde bærfrugter gør det til den perfekte følgesvend på kolde vinterdage med en dejlig tør finish.