ZYMURGORIUM GIN


Zymurgorium_marmeladegin

Når standarterne ikke er gode nok

Zymurgorium navnet kommer fra en sammentrækning af ordet ”Zymurgy” og ”Emporium”. ”Zymurgy” er et anvendt begreb indenfor videnskabelig fermenteringsproces, og et ”emporium” er en butik, der sælger forskellige genstande og nips.
Zymurgorium sigter efter at give dig det bedste indtryk og sender dine smagsløg på eventyr og åbner op for mangfoldigheden.

Hos Zymurgorium sigter de mod at gøre noget godt for denne jord; de ønsker at forbedre standarderne, og derfor gør de al deres praksis er så miljøvenligt som muligt. Det betyder, at de prøver at finde ingredienser der er så lokale som muligt for at reducere kulstofaftrykket, eller ved at bruge den mindst skadelige transportmetode. De eksperimenterer med nye idéer, hjælper dem, der er mindre heldige, f.eks. Jordens miljø og dets dyreliv, plus alle landmændene i den tredje verden, som vi er afhængige af, for at få vores fantastiske produkter.

Zymurgorium er nogle festlige mennesker, med hjertet på rette sted, og ikke mindst med hovedet fuld af idéer til GINtastiske gins.

BOTANICALS

Kun det bedste er godt nok

ENEBÆR
LIME
APPELSIN
CITRON
KORRIANDER
VANILJE
CASSIA
PARADISKORN
Zymurgorium_marmeladegin

ZYMURGORIUM: MARMALADE MANCHESTER GIN

Først og fremmest opblødes vilde enebær med deres originale Manchester vodka, hvor det derefter blandes med nøgleingrediensen; nemlig den fineste Manchester Marmelade som bliver fremstillet af Duerr’s, Storbritanniens ældste familieejede marmeladeproducent, som har lavet konservesprodukter af høj kvalitet siden 1881!

Med en blanding af de sødeste appelsiner fra Sevilla og eksotiske mandariner er Manchester Marmelade den perfekte blanding af klassisk bittersødme og delikate fine aromaer. Derudover kombineres det hele med klassiske botanicals, såsom limeskal, citronskal, korianderfrø, paradiskorn og vanilje, hvilket tilsammen giver en utraditionel, men meget givende og lækker gin.

Dette destilleres derefter på traditionel vis, hvor dampen ledes henover søde Sevilla-skræller for at give det sidste finish til smagen, samt efterlader den med skrællernes lyse gyldne orange nuancer.

Aromaer af frisk appelsinmarmelade med en cremet, bittersød citrussmag.