3

WILD ISLAND BOTANIC GIN


Wild Island Botanic Gin

Ginnen til den frie sjæl

Ideen bag Wild Island Botanic Gin er at producere en lokal inspireret gin fra Colonsay Island der ligger ud for den engelske kyst nord for Irland. På øen blev der for årtier siden laves spiritus af de lokale munke.

Ginen bliver destilleret i samarbejde med Langley Destillery, 100 år gammelt destilleri, hvor den respekteret Master Gin Destiller Rob Dorsett hjælper til med at destillere små batches af ca. 750 flasker pr. gang.

Wild Island Botanic gin  bliver produceret på en base af 100% Engelsk hvede alkohol, som giver den en glad og lys bade. Dernæst tilsættes der 16 forskellige botanicals. 6 af de botanicals er håndplukket på Colonsay Island. Især citronmelissen er en vigtig botanical, da den definerer Wild Island Botanic Gins karakter.

Ginen fremtræder frisk og citrus med en undertone af mint.

BOTANICALS

CITRONMELISSE
MYNTE
HAVTORN
ENEBÆR
KORIANDERFRØ
ANGELICA ROD
KANEL
LAKRIDS

Wild Island Botanic Gin

Med inspiration fra de botaniske planter på Isle of Colonsay, er denne citrusgin fremført af folket på Colonsay Brewery. Destilleret af 100% britisk hvede og fremstillet på 16 forskellige botanicals.

Wild Island Botanic Gin
Wild Island Botanic Gin Scared Tree

Wild Island Sacred Tree

Det tager over 12 måneder at producerer Sacred Tree gin. Lavet på samme base som Wild Island Botanic Gin, men tilsat ydeligere 6 botanicals. Sacred Tree indeholder nøjeudvalgte og håndplukkede botanicals, som symboliser efteråret. Der er især lagt fokus på brombærende i ginen. Sacred Tree er en kompleks gin, med modne frugter og en krydret sødelig smag

Design på flasken er inspireret af solnedgangen en efterårsdag ved søen Loch Fada på Isle Of Colonsay.