Von hallers gin


Von Hallers Gin

Når Tyskland og Irland samarbejder kommer der guld

I 1736 etablerede Albrecht Von Haller den kendte Göttingen Botaniske have, hvorfra alle botanicalsende til Von Hallers gin kommer fra.

Opskriften er udtænkt af Carl v. Hardenberg jr. Som delte den med PJ Rigney fra det skotske destilleri Drumshanbo. Langsomt destilleret og omdannet på traditionelle kobberkedler i Drumshanbo i Irland.

Von Hallers Gin er en unik gin, som bringer de bedste tyske botanicals sammen med Irlands store viden inden for destillering.

Har vundet sølv ved The Spirits Business i 2017 og ved International Spirits Challenge i 2017

Albrecht Von Haller

En læge, poet og - over alle - botanist,
Albrecht Von Haller, var en vigtig tysker under oplysningstiden.

I 1736 oprettede han den berømte botaniske have i Götting – Det er den samme have, som sender deres botanicals til Irland i dag hvor de langsomt bliver lavet om til denne sjældne gin

Det bedste fra Tyskland

I Göttingen dyrker Carl Hardenberg Jr. de håndplukkede botanicals, som familien igennem flere generationer har passet og plejet.

Tysk ingefær
Ingefær fra Tyskland er en aromatisk rod, som længe er blevet værdsat for dens duft og dens forfriskende egenskaber i hele Europa, Asien og Amerika.

Fuksia
Halleria Lucida eller måske bedre kendt som træet Fuksia. Er opkaldt Von Hallers navnebror Albrecht Von Hallers. Det er en lille slægt, som stammer af ti arter fra Afrika. Den producerer meget søde frugter og blomster fulde af nektar.

Citronverbena 
Engang kom en indfødt fra Sydamerika til at tage den velkendte Citronverbena med til Europa engang i 17. tallet. Når det knuses producerer bladende en dufttende citronduft og smag. Den aromatiske æteriske olie, som stammer fra planten, anvendes i vid udstrækning.

BOTANICALS

INGEFÆR
HALLERIA LUCIDA
citron verbena
CITRONVERBENA
ENEBÆR