Skin Gin


Alle er ens indeni

Ideen til SKIN GIN fik fynboen Martin Birk Jensen i august 2014, da han var på ferie i Grækenland. Det kom til ham, at det faktisk ville være ret cool, hvis han lavede sin egen gin.

Martin tænkte hurtigt på marokkansk mynte. På den ene side på grund af sin ekstreme friskhed og på den anden side, fordi ingen andre gins hidtil har en dominerende mynte smag. Han ønskede at skille sig ud fra de andre gins. Af citrusnoter havde han hurtigt et billede af appelsiner, citroner, lime og grapefrugter i tankerne. Derudover kom den smukke duft og smag af koriander til ham. Udover enebær, som stadig skulle tjene som hoveddestillatet, var det ret klart for ham, at de 7 botanicals der lavede hans gin, skulle være friske.

Da Martin kom hjem, kom han i kontakt med destiller-mester Arndt Wessel, der bor i Tyskland, ligesom Martin. Han fortalte ham om sin idé og Arndt Wessel producerede ginnen efter Martins ønsker og ideer. Efter lidt smagninger og finjusteringer var det tid – prøve nummer 21 havde nøjagtigt den smag, som hans gin skulle have. Der stod Martin med et produkt, som han har designet, og som smagte 100% nøjagtigt som han havde forestillet sig: Unikt, og helt anderledes end andre gins. Forfriskende som ingen andre og perfekt til den kvindelige såvel som det mandlige publikum over hele verden.

BOTANICALS

Alle er håndplukket og destilleret på en base af hvedealkohol, inden de blandes med kildevand

LIME
CITRON
APPELSIN
GRAPE
KORRIANDER
MYNTE
ENEBÆR