Ramsbury Gin


Ginnen hvor alt dyrkes lokalt

I følge den 4. earl af chesterfield, Philip Stanhope: “alt hvad der værd at la ve, skal la ves ordentligt” – Ramsbury mener, at man laver bedst tingende selv.

Deres holdning til kvalitet kender ingen grænser. kun det bedste er godt nok for dem. de sårer/dyrker deres egen hvede, botaniclas og de destillerer også deres helt egen alkohol – Som er grundbasen i deres yderste fantastiske gin.

Hvert led i processen er nøje gennemtænkt, så der ikke går noget til spilde. Af den grund, at de laver alting selv – Med kun de bedste ingredienser – Gør at de er en af de få “Single Estates” – gin i verden

Ramsbury har den filosofi at en kombination med mange års erfaring, god gammeldags intuition og den nyeste teknolog kan man kun ende med det bedste produkt. Deres know-how gør, at de kan høste hveden præcis den dag der er bedst. De møller hveden lige ved siden af deres copper stills og bagefter forsigtig destillerer spiritussen. For at sikre kvaliteten, så har de valgt at bottle alle deres flasker i hånden.

Ramsbury Gin er en unik gin i en verden af nye, innovative premium spiritus. De tilbyder deres egen fortolkning af en klassisk London Dry Gin – med den unikke smag af deres lokalt dyrkede ingredienser, som kvæden. Den plukker de i deres egen frugtplantage. Deres gin er baseret på det bedste af hvad England kan producere og med et niveau af know-how som man kun kan forvente fra det land, som opfandt den moderne gin.

Ramsbury Gin bliver produceret i den traditionelle engelske stil. Den unikke proces inkluderer både håndkraft og en god blanding af moderne ideer og teknologi, dog med et twist af traditionelle metoder. At de administrerer hvert trin i processen sikre at kun den højeste kvalitet kommer i flasken med deres ”Rams hoved” på etiketten.

Ramsbury tager hånd om miljøet

  • Ramsbury håndtere deres eget spildevand . “Reed bed “ metoden, som de anvender, er en ikke-invasiv måde at returnere spildevandet tilbage til naturen uden at tilføje alle mulige forskellige kemikalier. Derudover skaber det også et fantastisk levested for en mangfoldighed blandt dyrelivet
  • Den hvede og byg, Ramsbury anvender til produktionen , dyrkes inden for en sten kast af bryggeriet / destilleriet
  • Ramsbury opbevarer methanol og blander det med deres egen rapsolie for at skabe biobrændstof
  • Kølevandet genanvendes og bruges som rengøringsvand. De bruger kun komposterbare smagekopper, når folk får en rundtur på destilleriet og smager deres sortiment.
  • De genbruger og genanvender hvor det er muligt.
  • De laver deres egen sugerør ud fra hveden
Ramsbury recyle

BOTANICALS

De bedste lokale botanicals blandet med innovativ tankegang

ENEBÆR
CITRON
KVÆDE
APPELSIN
KANEL
LAKRIDS
ORRIS
ANGELICA