MANCHESTER GIN


Manchester produkter

En hyldest til "the Working Bee's"

Det er logoet på denne gin. Det er et tribute til byen som de bor i, hvis logo siden industrialiseringen har været the working bee og netop industrialiseringen kickstartede gins popularitet, da den pludselig blev den billigst producerede alkohol på markedet. Det var også i denne periode at London Dry Gin kom til verden. Destilleret blev startet af et par, der mødte hinanden på en bar. Her bød manden damen på en drink, som valgte en gin og tonic.

Nu er Manchester Distillery’s ånd i et rum i centrum af byen, hvor hver flaske er håndlavet og destilleret i små partier … og når vi siger små partier, mener vi det virklig.  Der bliver faktisk kun destilleret små 500 flasker pr. batch

BOTANICALS

ENEBÆR

KORRIANDER

ORRISROD

Angelicarod

APPELSIN

CITRON

LAKRIDS

MÆLKEBØTTE

Manchester Signature Gin

Fantastisk blød Gin med en forfriskende citrussmag, der anerkender den store nordlige kærlighed for mælkebøtte og burre. Den indeholder i alt 12 botanicals herunder; enebær, koriander, mandel, mælkebøtte og burrerod.

Den dufter af en god rund citrus note med en klassisk enebær undertone. Og når man smager den vil man blive ramt af en umiddelbar citrus og enebær smag, der udvikler sig til en pebret og jordet dyb smag understøttet af mælkebøtte og burre. Og så har den en blød cremet finish der svøber smagspaletten med hvad der bedst kan beskrives som et nøddekys!

Manchester SIGNATURE Gin
Manchester Raspberry Infused Gin

Manchester Raspberry Infused Gin

Lækker og sødere gin. Den er baseret på samme opskrift som den klassiske Manchester gin, kun tilføjet friske hindbær. Der bliver tilføjet mere hindbær efter destilleringen for at fremhæve den lækre og søde hindbærsmag. Den har en uigenkaldelig hindbær aroma med en smule citrus og enebær. Smager af en sød, dog mild tone af hindbær, understøttet af en klar gin karakter. Som finish har den et svagt hint af rose efterfulgt af Manchester Gins sædvanlige blide finish.

Manchester Wild Spirit Gin

En cremet krydret gin med komplekse urtenoter, der blev inspireret af gåture gennem skovområderne ved Manchester. De har taget citrus og sødere noter fra vores  SIGNATURE gin og i stedet brugt Salvie, Timian, Orris, Citrus og Sølvbirk.

Manchester WILD SPIRIT Gin
Manchester Overboard Gin

Manchester Overboard Gin

Manchesters bud på en Navy Strength gin. Den er mere intens i sin smag end Signature ginnen. Den bliver cuttet ved 57% og er en lækker og levende gin fuld af smag og karakter. Den høje alkoholprocent forstærker citronen og intensiverer den aromatiske enebær.