JAWBOX GIN


Jawbox Gin

Godt håndværk fra start til slut

Lidt udenfor den irske storby Belfast ligger en 300-hektar stor ejendom, der daterer helt tilbage til 1600-tallet. Det er hjemstedet for JAWBOXs destillerier og de marker hvor deres korn bliver dyrket og forvandlet til spiritus. Det bliver derefter triple-destilleret på stedet i traditionelle kobberpotte. JAWBOX er en small batch gin der er håndlavet fra start til slut. Navnet JAWBOX stammer fra en sink. Det er den dybe Boxy Belfast sink man begyndte at kalde for JAWBOX.

Download markedsføringsmateriale

BOTANICALS

ENEBÆR
KORRIANDER
ORRISROD
Angelicarod
APPELSIN
CITRON
LAKRIDS
HEDELYNG

JAWBOX Classic Dry Gin

Godt håndværk er kendetegnet ved deres Classic Dry Gin. At lave god gin handler om at have fokus på detaljer. Det handler om at have fokus på en fantastisk kvalitet. I praksis betyder det at gøre tingene på den hårde måde. Ikke at tage den nemme udvej. Nogle kan kalde det stædige, unødvendige, kompromisløse. Hos JAWBOX er det en af deres stærkeste karakter.

Jawbox Classic Dry Gin 700ml
Jawbox Pineapple & Ginger Gin Liqueur

JAWBOX Pineapple & Ginger Gin Liqueur

Tag deres klassiske JAWBOX GIN og tilsæt fyrige ingefær og afslut med en intens smag af ananas. Deres Pineapple & Ginger Gin Likør er en perfekt afbalanceret kombination af det søde og det spicy.

JAWBOX Rhubarb & Ginger Gin Liqueur

Klassisk kombination, sød og kraftig smag af rabarber. Afbalanceret med varmen fra ingefær for en perfekt balance af smag.

Jawbox Rhubarb & Ginger Gin Liqueur