HOUSE of ELRICK


Destilleret med vand fra Loch Ness

Beliggende i Aberdeenshires ”lowland” er House of Elrick et hjem rig på historie bygget i 1720. Navnet HOUSE of ELRICK kommer fra den herregård, hvor ginnen bliver produceret. Ved siden af at destillere gin er folkene bag også i fuld gang med at restaurere herregården, som har ligget øde i over 70 år.

Folkene bag er meget hemmelighedsfulde omkring selve produktionsteknikken og afslører kun at destilleringen foregår på et pot-still. Det er en small batch med kun 600 flasker ved hver batch.

Det er smagen af det skotske lowland på en solrig forårsdag. En fantastisk aromatisk og mild gin med en sart sødme og en frisk syrlighed.

Deres smukke flasker er dekoreret med symboler fra Elrick familiens våbenskjold.

BOTANICALS

Smagen af det skotske forår i en flot og elegant flaske

ROSEN BLADE
KORIANDERFRØ
ENEBÆR
LYSERRØD PEBER
CITRON
FENNIKEL
ANGELICA ROD
LYNG

House of Elrick Gin

Small batch artisan gin lavet med det helt unikke vand fra den berømte Loch Ness sø. Lavet på hårdkraft nær byen Aberdeen i Skotland. De 8 håndplukkede og nøje udvalgte botanicals giver ginnen en frisk og let sødelig smag med en yderest delikat floral aroma.  Den smager simpelthen af en forårsdag i det skotske lowland.

Næse:

Floral sødme med en syrlig friskhed. Noter af citrus, lyng og rosenblade

I Munden:

Dejlig friskhed fra citrusfrugterne. Syrligheden balanceres fra de florale og søde noter fra rosenblade. Den er varm, men ikke for krydret.

Finish:

Smag af peber, fennikel og enebær er tydelige. Let tørhed men stadig med florale noter.

House of Elrick Old Tom

En rigtig klassiker Old Tom Gin. Lavet på den oprindelig opskrift hvor den er sødet med sirup. Det give den et sødt udtryk. Den kat der udformer sig på flaskens forside refererer nemlig til de skilte, som hemmelige ginbarer i London brugte til at vise vej for deres kunder. Når man så et skilt med en kat på, kunne man diskret putte lidt penge under døren – og så kom der på magisk vis et glas gin retur.

House of Elrick Old Tom Coconut Gin

Er bygget på samme smagsprofil som House of Elrick Gin, sødet med sirup og infunderet med kokossukker. En sødere gin lavet for den eventyrlystne, der elsker at skabe.

old_tom_coconut