DISTILLERIE DE PARIS


Fra en baggård i Paris

Skjult på en gård i Paris ligger Frankrigs mest innovative destilleri, Distillerie de Paris. Men i stedet for at råbe fra hustagene lader dette lille hold af maverick Ginsmiths gin’en gøre alt arbejdet!

Ejerne af Distillerie de Paris, Nicolas og Sébastien Julhès begyndte deres (på dette tidspunkt ubevidste) uddannelse i forgæringen og smagsudvikling af ​​deres forældres forretning, et lokalt bageri. Disse tidlige år viste sig at være al den inspiration duoen havde brug for, for at finde en karriere i gastronomi og de blev med i familiens venture, der hjalp det til at vokse til en chokoladefabrik, en købmand, en vinbutik med mere.

Som familie ønskede de ikke at etablere sig i de typiske spiritusområder som Cognac eller Calvados-regionerne, de var mest inspireret af den mere amerikanske håndværksdestillerende idé om hurtig innovation og kontinuerlig udvikling.  De satte besluttede med det samme at de skulle til at forny, ikke efterligne.

Med ingen historie om destillering i hovedstaden var det at få lov til at destillere en lang proces.  Det tog ikke mindre end fem års politisk rystelse, formfyldning og gummistempel. Efter at have etableret et godt samarbejdsforhold med den tyske Holstein, bestilte de en batch på 400 l. I slutningen af ​​2014 var Distillerie de Paris stadig den første til at blive licenseret i hovedstaden i godt over hundrede år, og i 2015 begyndte produktionen alvorligt.

BOTANICALS

Kun friske råvare anvendes under maceration og destillation processen.

ENEBÆR
KORRIANDERFRØ
OOLONG TE
JASMIN
LAVENDEL
BERGAMOT
CITRON
LIME

BATCH 1

Første opskrift skabt af Nicolas ved distilleriet. Den var i første omgang inspireret af ”Chypre” en parfume af Mr. François Coty fra 1917. Basen er en klassisk London dry gin med et tvist af bergamotte og friske korianderblade. Den er yderst koncentreret, og er lavet til at blive fortyndet uden tab af aroma.

GIN TONIK

Grundet manglen på god kvalitets tonic i de fleste barer, besluttede Distillerie de Paris at tilføje kinin ekstrakt til denne spiritus. Dette førte til en rekreation af ”tonic spiritus” som de første bartendere brugte til at blande med Gin tilbage i tiden.

Du kan nu nyde en god G&T alle steder, bare tilføj et par dråber danskvand.

BEL AIR

Skabt ud fra Distillerie de Paris’ samarbejde med Domaine de Bel Air, er denne gin lavet med botanicals fra Réunion, en lille vulkansk ø beliggende i det Indiske Ocean. Den indeholder både eksotiske frugter såsom, ananas og passionsfrugt og søde krydderier og blomster; vetiver (rod fra græsart), vilde orkidéer og kanel