DAFFY'S GIN


Daffy's Gin

TAGET GINVERDEN MED STORM SIDEN 2014

DAFFY’S har taget gin verden med storm siden lanceringen tilbage i 2014. Vandt sin første, af mange guldmedaljer, indenfor seks måneder efter at have gjort det til markedet – IWSC Gold bedste London Dry Gin. Base i Edinburgh, Skotland, Daffy’s blev grundlagt af Chris Molyneaux og Mignonne Khazaka i fast tro at det var muligt at opnå nye niveauer af smag og ekspertise i destillation ved at udfordre normen i traditionelle destillationsteknikker. Det eneste formål har altid været at skabe verdens fineste London Dry Gin. Men hvorfor navnet DAFFY’S? Navnet kommer af, tilbage i det tidlige 1800-tallets England kalde man gin for ”Daffy” – ligesom ”sprut” er for alkohol i dag. Derfor mente Chris og Mignonne at navnet passede perfekt til deres gin.

Daffy’s, som malet af Robert McGinnis, er visualisering og personificering af smag, charme, raffinement, kompleksitet og dybde af vores gin.

Daffy’s Gin er som ingen andre, skabt af fine franske korn, destilleret på gamle kobberpotter med libanesisk mynte og de bedste botanicals til at skabe en gin, der er klassisk, kompleks, perfekt afbalanceret og frisk med en verden af intriger .

Daffy’s Gin vandt guld til “International Wine And Spirit Competition 2015” og vandt igen guld til “Los Angelos International Spirit Competition 2016”.

Hvorfor 43,3%?

Mange gins er på 37,5%, mange på 40% og mange meget stærkere. For Daffy gin er 43,4% den perfekte balance mellem styrke og smag. Ved 43,4% er Daffys kompleksitet perfekt afbalanceret. Stærk med mange niveauer af velafbalanceret friskhed, citrus- og myntenoter, karamel og chokolade understøttet af en solid woody karakter som maltwhisky. Når Daffys nydes rent, er Daffy’s godt afrundet og glat med en lang finish.

Gaver fra Moder Jord

Libanesisk mynte
Den libanesiske mynte, der anvendes i Daffy’s Gin, dyrkes i Becca-dalen i Libanon, på destilleriets svigerfares gård. Libanesisk mynte, når den tørres, giver Daffy sine ubestridelige cremede og toffee noter

Marokkansk
Orris rod kommer fra roden af ​​en iris plante og bruges ofte til fremstilling af parfume. Planten høstes normalt efter det tredje vækstår og tørres i op til to år, indtil den har et kalkagtig udseende. Vi Daffy tørrer deres orris rod i fem år. Orris rod selv har en smuk duft af violer og bruges i Daffy’s til at harmonisere og binde alle deres andre smag sammen.

Italienske citroner
Det er italiensk citronskræl, der giver Daffy sin umiddelbare kant og citrus duft. Citronskal giver friskheden i Daffy og den skarphed, der ligger til grund for de andre mere komplekse aromaer.

Cassiabark fra indonesien
Træet hvor barken er taget fra, stammer fra det sydelige Kina og har længe været brugt til behandling mod feber. Cassiabark bliver ofte sammenlignet med kanel, hvilket heller ikke er helt forkert, da de er i familie sammen. Cassia har dog en meget sødere fisnish. Cassia bark kan ofte identificeres i en gin for dens næsten lakridslignende smag og varme jul-påberåbte krydrede aromaer.

BOTANICALS

Råvare fra hele verden.

MYNTE
ENEBÆR
KORRIANDER
ORRIS ROD
CITRON
APPELSIN
ANGELCIA
KASSIANKANEL
Daffy's Mulberry Gin

DAFFY'S Mulberry Gin

Daffy’s Mulberry Gin er en klassisk gin, som har en enorm rig eftersmag af sødme – en frugtig smag, hvor morbærrene tilfører en sjælden eksklusivitet.

Daffy’s Mulberry Gin er destilleret på traditionelle kobbergryder, hvor de klassiske botanicals skaber ginnen, inden de lækre friske morbær får lov at gennemfylde ginnen i flere dage. Dette skaber en dyb rød, næsten rubinrød, farve som er kendetegnet for denne gin.