SLINGSBY


Slingsby er navnet på manden der oprindeligt opdagede kilderne i Harrogate. En lille by i Yorkshire, mest kendt for netop denne kilde. Det siges at vandet skulle have helende evner og folk kom langvejsfra “to take the waters” og gør det stadig den dag i dag. Netop denne historie ville Mike og Marcus, som ejerne hedder, gerne ære og så ingen anden vej end gennem gin, som også blev kendt for sine medicinske evner, og grundlagde derfor virksomheden i 2015. Gin destilleres ikke lokalt, men på Langley Distillery.

De er nogle kræsne herrer, for det tog 18 forsøg, før de var tilfredse med resultatet som beror på 24 forskellige botanicals, hvoraf halvdelen er lokalt dyrket i Rudding Park Hotels køkkenhave og derfor associeret med byens helende egenskaber. De indeholder primula (blomster), myrra, nælde, rabarber, tidsel, hyben samt grøn te og jasmin te fra en lokal virksomhed. Derudover grape, citron, lime, appelsin, stjerne anis, kanel, granatæble

Lavet med de fineste, lokalt fremskaffede botanicals, Harrogate akvifervand og ren single korn. Forfriskende citrus og grapefrugt giver plads til enebær, søde spansk kørvel og Taylors of Harrogate jasmin duftende grøn te.

Destilleret på 57% ABV. Deres Navy Srength gin er lavet efter den traditionale Royal Navy’s “Proof Test” hvor krudt kan antændes hvis man hælder ginnen på det

De har taget deres London Dry Gin og mesterligt kombineret den med de fineste Yorkshire rabarber hentet fra den berømte ‘Rabarber Triangle’.