DAFFY'S GIN


Daffy er ginens gud. Først skrevet om i 1700’erne, er Daffy essensen af god gin, en kærlighed til livet, der har overskredet årtierne. Daffy, som malet af Robert McGinnis, er visualisering og personificering af smag, charme, raffinement, kompleksitet og dybde af vores gin.

Daffy er en gin som ingen anden, skabt af den fineste franske kornånd, destilleret på gamle kobberpotter med libanesisk mynte og de fineste botanicals til at skabe en gin, der er klassisk, kompleks, perfekt afbalanceret og frisk med en verden af intriger .

Daffy’s Gin er blevet fremstillet til at blive nydt med is, som den fineste maltwhisky, for at gøre den ultimative D & T, det allerbedste af Negroni og andre fantastiske cocktails.

Daffy’s Gin vandt guld til “International Wine And Spirit Competition 2015” og vandt igen guld til “Los Angelos International Spirit Competition 2016”.

Er du til gin af høj kvalitet og som værdsættet traditioner og kærlighed til ginnen, så er Daffy’s Gin lige noget for dig!

Læs mere om Daffy’s Gin på: http://www.daffysgin.com/

TASTING NOTES


Næsen

Frisk, blomster, toffee. Frugtfulde og fuld af liv. Orientalsk pinjeskov ved havet med en betagende udsigt.

I munden

Glat og pulserende kryddert mundfølelse, der fører til livlig citrus og libanesisk mynte derefter til røde bær efterfulgt af enebær

Eftersmag

Fra dybden af enebær & libanesisk mynte til en lang, varm og elegant finish - fortryllende til sidste tår

COCKTAILS