BERTHA'S REVENGE


En fælles passion for mad og drikke kombineret med mange år i catering, gæstfrihed, marketing og vin syntes det bare som en god idé at bringe de to passioner sammen og blive aktive spillere i den vidunderlige verden af ​​små- batchdestillation.

Efter mange overvejelser, studering af teblade og rådført sig med konerne i næsten et år, oprettede Justin Green og Antony Jackson Ballyvolane House Spirits Company i maj 2015.

Resultatet er et privat ejet, lidenskabelig lille forretning baseret på den fantastiske landlige idyl, der er hos Ballyvolane House nær Castlelyons i Co. Cork. Der er tre hovedpersoner i historien om Ballyvolane House Spirits Company; Justin Green, Antony Jackson og en ko, der hedder Bertha.

Bertha’s Revenge blev udtænkt i London, mange miles fra hendes hjem i Co. Cork.Justin Green og Antony Jackson havde rejst over for at fordybe sig på et af de mest spændende steder i verden, hvor de kunne opleve glæden ved gin.

Et møde skulle vise sig at være skelsættende i sin betydning. De blev sat sammen med Charles Maxwell – Head Distiller på Thames Distillery – til en generel chit-chat. I løbet af deres snak nævnte han vallealkohol som en potentiel base. Da han sagde og understregede det faktum, at det var blevet udviklet i Irland. Så var de to herre solgt.

Ved hjælp af vallealkohol fra de lokale mælkebønder her i Cork, sammen med deres eget naturlige brøndvand og en interessant blanding af lokalt dyrkede botaniske har de håndlavet en gin, der fremhæver Berthas karakter i hendes prime tid.

BOTANICALS

Råvare der gør en dansk sommer til en europæisk feriedrøm.

HYLDEBLOMST

NELLIKE

KARDEMOMME

SKOVMÆRKE

MANDLER

LIME

ANGELICA

LAKRIDS