Gin Mare er en spansk produceret gin destilleret på Destilerias Miquel Guansé.

Se mere

Hernö Gin er en svensk gin produceret i et småt destilleri ved Hernö Brenneri i Dala af ejer og grundlægger Jon Hillgren.

Se mere

For fem år siden begyndte Barr Hill at lave mjød, vin fra honning. Det er en vin, der er ældre end druevin, helt tilbage fra før kong Arthurs.

Se mere

Med over 30 forskellige urter og frugter brugt til destillering og infusion af riesling hvidvin, er Ferdinand's Saar Gin en del af den innovative bølge inde for tysk gin, der løfter cocktails og Gin & Tonics til et helt nyt niveau.

Se mere

Fremstillet i af MG Destilerias i Barcelona, et familieejet destilleri etableret i 1835, er dette en ægte citrus-lignende London Dry Gin, kombineret med hjemmegroede enebær.

Se mere

Krydret gin med botanicals som enebær, korianderfrø, lakridsrod, kvan, orrisrod, citronskal, sød appelsinskal, bitter appelsinskal, appelsinblomst, ingefærrod, kardemomme, lavendel, et hemmeligholdt botanical, og sidst men vigtigst af alt, bygmalt.

Se mere

Den unikke 50 cl. flaske har et slangeskinds look med kobberfarvet tryk på alle sider. Skin Gins særlige smag af er baseret på valg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg, på en traditionel metode med kildevand og alkohol.

Se mere

Få gin udfolder sig som Letherbees Gin som er tripple destilleret i hånden med en ren og dog robust blanding af 11 planteekstrakter.

Se mere

Tarquin’s Gin er en ny og usandsynlig god og frisk gin. Det kun 3 år gamle mærke, har sat sine aftryk, og er på kort tid blevet en eftertragtet gin, hvor det rene håndarbejde holdes i hævd.

Se mere

Sabatini gin er en sammensmeltning af Toscana og en klassisk London Dry gin som man kender den fra de allerbedste Gin. I et samarbejde med Charles Maxwell fra et at de førende klassiske London destillerier og Sabatini familien fra Toscana har de skabt en ny og spændende gin med masser af kærlighed til Toscana.

Se mere

Baseret i Edinburgh, Skotland, Daffy s blev grundlagt af Chris Molyneaux og Mignonne Khazaka med den faste overbevisning, at du kan opnå nye niveauer af ekspertise, smag og kvalitet i den destillation, udfordrende tekniske kanonerne af tradition. Det eneste formål har altid været at skabe den bedste London Dry Gin i verden.

Se mere

Vørding's Gin er en rig blanding af de reneste botaniske har fire vigtige ingredienser til at give den den sofistikerede smag; Appelsin, enebær, kanel og ristet rødt cedertræ.

Se mere

Friske hindbær danner grundlag for DREYBERG flydende røde Berry, der blev forfinet af eksotisk granatæble juice og et skud solbær og perfektioneret ved tilsætning af mynte.

Se mere

Nordés Atlantic Galician Gin søger at differentiere sig ret radikalt fra starten! Basisånden destilleres fra lokalt dyrkede Albariño (eller Cainho Branco) druer.

Se mere

Dedikeret håndværk, kombineret med sund viden og deres åbne tilgang til samarbejder, fik dem verdens berømmelse i destillering og gav dem den ærefulde Distillery of the Year award og den prestigefyldte klassificering af World Class Distillery i 2012 og 2016.

Se mere

Denne gin fra Ghent i Belgien skiller sig ud fra alle andre gin, da den er fremstillet 9 forskellige typer ukrudt. Ud af de 9 ”botanicals” er 7 håndplukket lokalt og alle 9 ingredienser destilleres friske.

Se mere
WINT & LILA

Handcrafted spansk gin. Alle 10 botanicals er opblødt seperat i 16L glaskrukker i 6 – 8 uger. Derefter nænsomt destilleret i en gammel kobber distill fra 1820. ”au-bain-marie”

Se mere