Persondata- og cookiespolitik.

I forbindelse med din interaktion med 1975bySimon (f.eks tilmelding af nyhedsbrev eller køb af et produkt) har du afgivet en række personoplysninger, herunder særligt

  •        Dit navn
  •       Din adresse
  •        Din e-mailadresse
  •       Dit telefonnummer 

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med vores markedsføring og kommunikation, da det er nødvendigt for, at målrette og levere de rette budskaber til dig som vores målgruppe. Derudover er det relevant for at give dig den bedste købsoplevelse. 

Cookies – Men ikke dem med chokolade… 

Udover personoplysninger, indsamler vi anonymiseret data gennem cookies med følgende underdatabehandlere. På 1975bysimon.com bruger vi følgende cookies:

  •        Google Analytics til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Med denne information får vi mulighed for at analysere på vores brugeres adfærd rundt på websitet, samt disse data giver os mulighed for at få indsigt i, hvordan vi opsætter vores indhold mest optimalt. Du kan læse mere om Googles cookiepolitik lige her.
  •        Facebook til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Disse data kan bruges til at identificere og definere målgrupper på det sociale medie, så vi kan målrette indhold og annoncer og dermed præsentere vores brugere for så relevante opslag som muligt. Du kan læse mere om Facebooks cookiepolitik lige her.

Ønsker du ikke, at dine informationer skal lagres i vores cookies eller tredjepartscookies, kan du manuelt går ind og fjerne dine cookies i din browsers privatlivsindstillinger. Du kan læse mere om, hvordan du fjerner cookies i de forskellige browsere lige her. I din browsers privatlivsindstillinger kan du ligeledes slå cookies permanent fra, så du afviser at bruge cookies uanset hvilke hjemmesider, du besøger. 

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at slå cookies fra, mister du visse af vores websites funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Vi er dataansvarlige – Sådan kan du kontakte os

Information vedrørende oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

Free Company ApS
Industrivej 16
CVR-nr: 28985487
+45 25539900
Simon@1975bysimon.com

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Anmodning om oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning skal ske skriftligt til simon@1975bysimon.com

Dine oplysninger vil blive slettet et halvt år efter din seneste interaktion med os.

Hvis du ønsker at klage over Free Companys behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk. 

Procedure for beskyttelse af data

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger