BARR HILL


Ginnen er en fejring af vores særlige forbindelse til landet og naturen. Vi bruger ren spiritus på korn, som et lærred til at tydeliggøre kombinationen af enebær og rå nordlige honning. Den rå honning er tilføjet lige før aftapning, og giver ginnen unikke blomstrekvaliteter, der varierer fra sæson til sæson og udvalg af blomster.

Hernö use eight carefully selected botanicals from around the world to make our award winning Hernö Gin. All certified organic. Juniper berries from Hungary, Coriander seeds from Bulgaria, Lemon that we peel by hand, Lingon berries from Sweden,

Vores destilleri, på bredden af Lamoille floden i det nordøstlige Kongerige, er rodfæstet i landbruget i Vermont. Hardwick, Caledonia Land, og er et fællesskab inspireret af bedrifter, hvor produktionen af mælk, ost, tømmer, korn, honning, frø, og urter er en del af vores liv, og med til at definere vores hjem.

TASTING NOTES


Næsen

I næsen er den subtil og underspillet. En lille, sød og mild enebær note, indbydende, men ikke dominerende.

I munden

Smagen er enkel og elegant. Det begynder med en masse af glathed, som en buket af blomsters sødme rammer dig. Enebærene kommer langsomt frem og efterlades med en blød sødme.

Eftersmag

Smagen efterlader et "det havde jeg ikke forventet", honning bryder stærkt frem, men den gør sig aldrig helt gældende. Det spiller sin rolle som et sødestof med en enkel elegance, tilfører rolige baggrundsnoter, der skærer kanten af enebærene, men alt imens den komplimenterer dem.